Grupperejser på Hotel Marina, Grenaa

Hotel Marina - smukt beliggende tæt på strand, skov og Grenaa

KUN kr. 663,- pr. person pr. nat
inkl. middag og morgenmad

Hotel Marina byder velkommen til stemningsfyldte hotelophold i naturskønne omgivelser med hygge, skønne danske retter og meget mere.

Inkluderet i opholdet (valgfrit hotel):

  • Overnatning i delt dobbeltværelse (mulighed for værelse i stueplan)
  • Middag (2 retter/buffet) efter køkkenchefens valg
  • Skøn dansk morgenbuffet

Sæsontillæg (1. juli til 15. august) kr. 300,- pr. nat pr. værelse
Weekendtillæg (fredag og lørdag) kr. 200,- pr. værelse pr. dag

Kontakt os for nærmere aftale allerede nu!

Hotel Marina, Grenaa på tlf. 8632 2500 eller pr. mail info@slet-dette.hotel-marina.dk

Oplev den maritime stemning på Hotel Marina i Grenå. Hotellet er beliggende på kystvejen tæt ved Grenaa Havn og i gåafstand til en af Danmarks bedste badestrande.

Om Hotel Marina
Hotellet består af 69 hyggelige værelser fordelt på enkelt-, dobbelt- og familieværelser. Desuden har hotellet 10 business værelser samt 22 ferielejligheder med plads op til 7 overnattende gæster, alle med eget bad og toilet. Alle værelser er lyse og velindrettede i varme maritime farver med komfortable møbler. Desuden består Hotel Marina af en hyggelig restaurant, som serverer lækker og veltillavet mad. Hotellet har også wellness-afdeling med fri adgang til swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi og hvilerum. Der er desuden mulighed for leje af spakabine for 2 personer og tilkøb af flere typer massage og terapi.

Grenaa og omegn
Grenaa har været købstad siden 1445 og er i dag Djurslands største handelsby med alle typer specialforretninger og supermarkeder. Grenaa og omegn har flere gode attraktioner. I gåafstand fra Hotel Marina ligger Kattegatcentret, hvor man kan komme i nærkontakt med tropiske hajer.

For historie- og mekanikinteresserede er der både Museum Østjylland Grenaa samt Dansk Motorsamling. Ca. en halv times kørsel fra Grenaa er der både Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark og herregården Gl. Estrup. I området omkring Mols og Ebeltoft er der desuden Nationalpark Molsbjerge, Ree Park Safari, Fregatten Jylland og det nye museum, Memory Lane Rockmuseum, med fokus på musik - og ungdomsliv fra 1950erne til i dag. Museet har til huse på Fuglsøcentret ved Knebel på Mols.