Oplev den maritime stemning på Hotel Marina i Grenå. Hotellet er beliggende på kystvejen tæt ved Grenaa Havn og i gåafstand til en af Danmarks bedste badestrande.

Om Hotel Marina
Hotellet består af 79 værelser af forskellige kategori til både børnefamilier, par og forretningsfolk. Alle værelser er lyse og velindrettede i varme maritime farver med komfortable møbler. Desuden består Hotel Marina af en hyggelig restaurant, som serverer lækker og veltillavet mad. Hotellet har også wellness-afdeling med fri adgang til swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi og hvilerum. Der er desuden mulighed for leje af spakabine for 2 personer og tilkøb af flere typer massage og terapi.

Grenaa og omegn
Grenaa har været købstad siden 1445 og er i dag Djurslands største handelsby med alle typer specialforretninger og supermarkeder. Grenaa og omegn har flere gode attraktioner. I gåafstand fra Hotel Marina ligger Kattegatcentret, hvor man kan komme i nærkontakt med tropiske hajer.

For historie- og mekanikinteresserede er der både Museum Østjylland Grenaa samt Dansk Motorsamling. Ca. en halv times kørsel fra Grenaa er der både Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark og herregården Gl. Estrup. I området omkring Mols og Ebeltoft er der desuden Nationalpark Molsbjerge, Ree Park Safari, Fregatten Jylland og det nye museum, Memory Lane Rockmuseum, med fokus på musik - og ungdomsliv fra 1950erne til i dag. Museet har til huse på Fuglsøcentret ved Knebel på Mols.