Vælg mellem 2 dejlige wellness-oplevelser

Du kan enten vælge et relaxophold, hvor du får 30 minutters massage og fri adgang til alle vores wellnessaktiviteter, eller du kan vælge at tilkøbe vores spa-tilbud til enhver form for ophold. Her får du 2 timers dejlig afslapning i vores spakabine med lån af badekåber og tøfler samt bobler, frugt og chokolade.

Vælg ophold...

Spatilbud Hotel Marina

Spa-tilbud

Vil du have ekstra forkælelse under dit ophold?
Nyd 2 timers dejlig afslapning i vores spakabine med lån af badekåber og tøfler samt bobler, frugt og chokolade inkluderet. 

Pris: Kr. 695,- for 2 personer

Kontakt receptionen for booking af spakabine på info@slet-dette.hotel-marina.dk
eller tlf. 8632 2500

Slap af med god samvittighed - Besøg vores fitnessafdeling

Fitnesscenter

Fitnesscenter på Hotel Marina

Man skal yde, før man kan nyde. I kender sikkert dette udtryk, og hvis I har valgt at leve efter dette motto, så er der gode nyheder til jer. På Hotel Marina har vi nemlig et fitnesscenter med en masse faciliteter, som I har adgang til, når I booker ophold hos os. Her finder I både forskellige maskiner til cardio-træning og styrketræning samt et udvalg af vægte til fri træning! Efter en god træning kan I lade jeres ømme muskler slappe af i det varme vand i vores wellnessafdeling.

 

I vores fitnesscenter finder du diverse maskiner til træningen blandt andet løbebånd, motionscykel og crosstrainer. Derudover finder du også vægte til styrketræningen. 


Kom med rundt og se vores faciliteter