3 retters julemenu

FORRET

Gå planken ud:

  • Carpaccio med parmesan, landskinke med oliven, dampet torsk med kørvel og grillet jomfruhummer.
  • Hertil et udvalg af spændende tapenade og pestoer.

HOVEDRET

  • Dexter mørbrad fra Djursland anrettet med honningristede skorzonerrod, filopakke med spinat og svampe. Hertil serveres en kraftig rødvinssauce tilsmagt m/ morkel.

DESSERT

  • Udsøgte desserter. Afslut middagen med Kage-Louise, pandekage med nougatcreme og pære istærte.

Kr. 398,- pr. kuvert

Traditionel juleanretning

  • Marineret sild og stegte sild med karrysalat
  • Frisk rødspættefilet med remoulade og citron
  • Æg og rejer
  • Hjemmelavet frikadelle med rødkål
  • Lun leverpostej med bacon og champignons
  • Julemedister med grønlangkål
  • Ribbensteg med rødkål og brunede kartofler
  • Gammeldags andesteg med svesker og æbler
  • Osteanretning
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 358,- pr. kuvert (min. 4 pers.)

Nytårsaften på Hotel Marina

Når et nyt år står for døren, er det tradition at feste og hygge sig med hinanden, men i år har vi tilpasset den traditionelle nytårsaften, så det bliver uden dans. Vi har i år fået vores musiker til at spille akustisk, så vi stadig har musik til denne festlig dag. Vi har klargjort et alternativ, så Hotel Marina stadig kan danne rammerne for en dag i de bedste omgivelser.

Vi har sammensat et festlig program for aftenen kombineret med en overnatning.

Læs mere