Foredrag med Lola Jensen

Hvem bestemmer hjemme ved jer? Lola Jensen - kendt fra TV2´s Go´ Morgen Danmark - tager os med i børnehøjde i forhold til emner som hverdag, sengetider, mobning og meget mere.

  torsdag d. 23. september 2021 kl. 19:00

Spisning

Start aftenen med at nyde en lækker tapas-anretning i restauranten på Hotel Marina.

Tid: Kl. 17.30

Madpris: Kr. 118,- pr. person
Tilmelding nødvendig på tlf. 8632 2500

Bemærk foredragsbillet skal købes separat via link nederst på siden. 

Foredrag

Alle forældre vil deres børn det bedste. Det er bare ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens. Måske er det fordi stress, dårlig samvittighed og usikkerhed samt tvivl her og nu i situationen kommer til at overhale de gode intentioner. Hvad betyder det for mit barn at se TV? Hvad tid skal de i seng? Hvad med måltidet: Hun spiser ikke så meget? Hvordan taler man med børn om de sværeste emner? Hvad med legen og kammeraterne i institution eller skole? Hvad med gruppedannelse, hierarkier, roller, afvisning, udelukkelse og mobning? Hvordan gør man sit barn til en god kammerat? Hvordan giver man i det hele tager den dannelse til børn, der gør, at de på sigt kan begå sig med andre etc.? Spørgsmålene er mange, svarene måske ligeså.

FOF har inviteret familievejleder Lola Jensen kendt fra TV2´s Go´ Morgen Danmark til dette debatskabende foredrag i Grenaa, for hun kan om nogen og på en konkret og provokerende, men også på en glad og opløftende måde give os inspiration til mere sikker handling. Der er masser af små eksempler i hendes oplæg, som er hentet lige ud af en almindelig hverdag. Det bedste er nok, at hun giver os følelsen af at være gode nok, og giver os en lyst til at være lidt mere positive over for hverdagen sammen med børn.

Lola Jensen er socialpædagog, familievejleder i 36 år, foredragsholder, forfatter til flere bøger samt familievejleder på TV2 Go` Morgen Danmark mm. Lolas bøger sælges og signeres ifm. arrangementet.

Gør aftenen mere udbytterig ved at deltage begge forældre eller inviter en bedsteforælder med.  

Billetter til foredrag købes her:

https://www.fof.dk/da/djursland/foredrag/foredrag-og-debat/lola-jensen-hvem-bestemmer-hjemme-ved-jer/212052