Lær vores selskabslokaler at kende...

Kattegat

Et af vort mest eftertragtede lokaler med fantastisk udsigt udover Kattegat og lystbådehavnen. Lokalet er L formet og kan opdeles i to, hvilket gør det ideelt til festlige anliggender, hvor den ene del eksempelvis kan anvendes til velkomst og senere dans, mens den anden del kan anvendes til middagen. Bestilling skal ske i god tid.

Marina 1 - Marina 2 - Marina 3

Med plads til 350 personer har Marina 3 plads til selv de største arrangementer. Marinaen kan deles op i 3 individuelle lokaler eller benyttes samlet til både konferencer, banketter og festarrangementer. Alle 3 lokaler er lyse og venlige, med masser af dagslys fra de store panoramavinduer og med en fantastisk udsigt til Kattegats flotte kyst lige uden for vinduerne.

Marina 4 - Marina 5

Disse 2 lokaler er smukt beliggende mod vest og Djurslands smukke eftermiddagssol. Lokalet er nyrenoveret, og med en størrelse på 120 m2 og en kapacitet på 78 personer er det ideelt som undervisningslokale, til vinsmagninger og receptioner eller til noget helt andet. Lokalet har foldedør, så det kan opdeles i 2 separate rum.

Udover vores konferencelokaler, som er beliggende på 1. sal med en smuk udsigt over Kattegat, råder hotellet over 8 mindre mødelokaler til det intime møde med færre deltagere.