Kulturhuset Pavillonen

Afstand: 2.92 Km

 | +45 86 32 16 33 |  kulturhuset@pavillonen.dk |  www.pavillonen.dk | 
Pavillonen er det kulturelle samlingssted på Djursland. Med en bredt favnende kulturel profil der spænder fra det bredde og mangfolkelige til det specielle og kantede er der en speciel stemning som publikum gerne rejser langt for at opleve. 

Djurslands kulturelle mødested

Udover de mange Kulturelle arrangementer har mange foreninger til huse i Pavillonen der bl.a. gør at med der er fyldt med liv fra morgen til aften med et hav af forskellige daglige aktiviteter. Kulturelle profil Pavillonen indeholder mange forskellige kulturelle kunstarter så som teater, musical, comedy, billedkunst og ikke mindst LIVE musik som den kunstart der fylder mest - præsenteret af genrer som rock, pop, folk, jazz, verdens musik, viser, heavy, hiphop og meget meget mere…

Det kulturelle program er en flot blanding mellem etablerede & kendte kunstnere og upcoming &kommende stjerner. Dette miks giver mulighed for at opleve det velkendte såvel som det nye og kantede.

Facts

Pavillonen er et fleksibelt hus der med kapaciteter fra 50 til 1200 har muligheder for at kunne tilpasse rummet til koncerten både i størrelse og udtryk. Centersalen kan rumme koncerter med nummererede siddepladser i amfiopbygning så vel som for et stående publikum uden stole.

Ved siden af den kulturelle profil rummer huset aftenskoleaktiviteter, musikskole, billedskole, amatørteater, danseskole m.m. samt møder og konferencer.
Derudover rummer huset også en del sports aktiviteter eks håndbold, badminton, indendørs fodbold, spinning, aerobic med mere. 

Huset rummet eget køkken der leverer masser af mad til de mange aktiviteter - lige fra de mindre møder over større selskaber til koncepter med spisning før koncerterne.

Tilbage til starten

Tilbage til starten… Pavillonen i Grenaa har en lang historie og tager sit udspring i starten af 1900 tallet hvor den gamle sal blev bygget og de første aktiviteter tog sin start. Herefter er huset vokset hen over årene både i størrelse og i antal arrangementer til det kulturelle centrum det er i dag. I slutningen af 1970erne begyndte koncerterne at fylde mere og mere og flere legendariske orkestre har gennem tiden haft deres spæde start i den gamle sal i intime omgivelser.

Se, hvad andre deler på Instagram

#pavillonen #visitdjursland #visitaarhusregionOpdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Pavillionen Fotograf: Destination Djursland Copyright: Destination Djursland
Pavillonen Fotograf: Destination Djursland Copyright: Destination Djursland