Skandinavisk Dyrepark

Afstand: 105.84 Km

 | +45 86 39 13 33 |  info@skandinaviskdyrepark.dk |  www.skandinaviskdyrepark.dk | 
Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, Skandinavisk Dyrepark. Her er masser af plads til både dyr og mennesker. Og - dyrene har det helt vildt i Skandinavisk Dyrepark! Skandinavisk Dyrepark er vinterlukket, men glæd dig til de åbner igen den 9. april 2022!

I Skandinavisk Dyrepark kommer dyrene altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for at komme tæt på dem fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.

Du er garanteret unikke dyreoplevelser og nærværende formidling, som fanger både store og små.

Rovdyrfodringer og havørneshow  


Tag på en uforglemmelig tur til dyrenes oase og oplev dyr fra hele Norden. I store og naturlige parker møder man isbjørne, brunbjørne og ulve samt mange andre nordiske dyr.

Følg med når dyrepasserne fodrer rovdyrene og oplev guidernes spændende og levende historier fra dyrenes verden. Bliv betaget af de majestætiske Stellers havørne fra tribunen under det flotte ørneshow.

På Naturstien, hvor naturen og det vildtlevende dyre- og insektliv har frie rammer, kan man lade sig inspirere til en mere dyre-og naturvenlig have, hvor et rigere dyreliv kan give dig vildere oplevelser – også når du er kommet hjem!

Ekstra aktiviteter


I det store aktivitetscenter kan man se et 100 % ægte mammutskelet og røre ved masser af kranier samt skind og gevirer. Gå endelig ikke glip af muligheden for at fodre de frække dådyr og prøv kræfter med de spændende udfordringer på den kæmpestore og meget roste legeplads.

Spisetid eller lækkersulten?


Besøg den hyggelige Café Bjælkehuset og smag de lækre retter inspireret af ”det vilde køkken”. Menukortet byder på velsmagende specialiteter, sunde salater, lækre grillmenuer og lidt til den søde tand.

Medbragt mad er velkommen og kan nydes på de mange overdækkede picnic-områder rundt i parken.

Der er også mulighed for at grille medbragt mad i Grillhytten eller bestille forskellige slags grillpakker forud for besøget. Isboderne tilbyder lækre is, store isvafler, snacks, pølser og drikkevarer.

Tag en souvenir med hjem

I souvenirbutikkerne findes et stort og flot udvalg af kvalitetsvarer for enhver smag og pengepung.

#skandinaviskdyrepark #visitdjursland #visitaarhusregionen

Opdateret af: VisitAarhus, Djursland  | info@visitaarhus.com
Fotograf: Skandinavisk Dyrepark Copyright: Skandinavisk Dyrepark
Fotograf: Skandinavisk Dyrepark Copyright: Skandinavisk Dyrepark
Fotograf: Skandinavisk Dyrepark Copyright: Skandinavisk Dyrepark
Fotograf: Skandinavisk Dyrepark Copyright: Skandinavisk Dyrepark
Brun bjørn i Skandinavisk Dyrepark Fotograf: Skandinavisk Dyrepark Copyright: Skandinavisk Dyrepark
Fotograf: Skandinavisk Dyrepark