Menukort

Friske råvarer og høj kvalitet

  • Uge 7

    Mandag

    Forret: Laksesalat på sprød salat bund og husets dressing
    Hovedret: Helstegt kalvefilet serveret med dagens kartoffel, grønt og sauce
    Dessert: Gl.dags æblekage

    Tirsdag

    Forret: Rejecocktail serveret med hjemmebagt brød
    Hovedret: Helstegt oksecuvette serveret med dagens sauce, kartoffel og grøntsager
    Dessert: Islagkage

    Onsdag

    Forret: Tarteletter med høns i asparges
    Hovedret: Helstegt krydret svinemørbrad serveret med dagens kartoffel, sauce og grøntsager
    Dessert: Ostelagkage

    Torsdag

    Forret : Gravad laks serveret på sprød salat bund og med senneps dressing
    Hovedret: Helstegt kalve cuvette serveret med dagens sauce, kartoffel og grøntsager
    Dessert: Citronfromage

    Fredag

    Forret: Laksesalat serveret med croissant og salat
    Hovedret: Helstegt nakkefilet med krydderurter serveret med dagens kartoffel, sauce og grøntsager
    Dessert: Pandekager med is og frugt

    Lørdag

    Forret: Lakse roulade med spinat og ostecreme serveret på sprød salat bund
    Hovedret: Kalvefilet serveret med dagens kartoffel, sauce og grøntsager
    Dessert: Brownie serveret med is og frugt

    Søndag

    Forret: Laksefarseret rødspætte serveret på sprød salat bund hertil husets dressing
    Hovedret: Marineret kalkun cuvette serveret med dagens kartoffel, sauce og grøntsager
    Dessert: Is dessert serveret med chokoladesauce og flødeskum
    Menu 1 ret kr. 168,-
    Menu 2 retter kr. 198,-
    Menu 3 retter kr. 238,- 

Åbningstider

Restauranten er åben
hver dag fra kl. 18:00 - 21:00