Menukort

Friske råvarer og høj kvalitet

  • Forret

    Carpaccio
    Serveret med citronolie, saltet nødder, sennepssalat
    78,00 DKK
    Wraps
    Med laks, creme med strejf af røg, sprøde urter
    68,00 DKK
    Marineret rejer
    På sprød salat, purløgs mayonnaise, rugbrødsstøv
    98,00 DKK
    Alle forretter serveres med hjemmebagt brød

    Hovedret

    Peber steak 250 gr.
    Velhængt steak af oksefilet, serveret med pommes frites, frisk salat og peber sauce.
    Hvis større steak ønskes, kan det tilkøbes for kr. 50,- pr. + 50gr.
    258,00 DKK
    Wienerschnitzel
    Serveres med pommes saute, ærter og smørsauce
    175,00 DKK
    Brioche burger
    Serveret i brioche bolle, syltet rødløg, bearnaise mayo, bacon, cheddar ost. Hertil pommes frites
    139,00 DKK
    Fjæsing fra Kattegat
    Citrussmør, nye kartofler, sennepssauce og årstidens grønt
    198,00 DKK
    Bestil en skål salat til maden Kr. 30,- pr. person

    Dessert

    Gateau Marcell
    Blødende chokoladekage serveret med syrlig kompot, "urtejord" og sæsons bær (Gluten fri)
    89,00 DKK
    Rabarber is
    På "chokoladejord", hyldebærskum og sne
    74,00 DKK
    Coupe Marina
    3 kugler is, friske bær, crumble og flødeskum
    68,00 DKK

    Børnemenu

    Nuggets med pommes frites
    69,00 DKK
    Fiskefilet med pommes frites
    69,00 DKK
    Pasta med kødsauce
    69,00 DKK
    Steak med pommes frites og pebersauce
    98,00 DKK
    Grøntsagsstænger
    10,00 DKK
    Til børn under 13 år
  • Hovedret

    Én dagens hovedret
    168,00 DKK

    2 retter

    Én hovedret og én forret/dessert
    198,00 DKK

    3 retter

    Hele dagens menu
    238,00 DKK

    Spørg en tjener for information om dagens menu

Åbningstider

Restauranten er åben
hver dag fra kl. 18:00 - 21:00