Værelser

Læs om værelsestyperne

Hotel Marina har en inspirerende atmosfære og danner ramme for nye oplevelser og indtryk. 

Hotellet består af 79 værelser af forskellige kategori til både børnefamilier, par og forretningsfolk. Alle værelser er lyse og velindrettede i varme maritime farver med komfortable møbler. 

Som gæst på Hotel Marina har du fri adgang til vores faciliteter, herunder en lækker wellness-afdeling, fitnesscenter, legerum, aktivitetsrum og trådløst internet. 

Vi tilbyder desuden gratis parkering lige uden for døren.

Standardværelse

Hotel Marina har 18 dejlige standardværelser med bad/toilet. Værelserne er indrettet med stor 3/4 seng, radio/tv med satellit samt trådløst internet. Hårtørrer kan lånes i receptionen.

Enkelte værelser har køleskab. Ønskes dette, bedes I kontakte receptionen.

Værelserne bruges også som enkeltværelser.

Dobbeltværelse

De flotte, lyse værelser er indrettet med bad/toilet. Alle værelser har radio/tv med satellit, samt trådløst internet. Hårtørrer kan lånes i receptionen.

Enkelte værelser har køleskab. Ønskes dette, bedes I kontakte receptionen.

Familieværelse

Vores familieværelser er rummelige og har plads til hele familien. Alle værelser er med dobbeltseng, køjesenge samt bad/toilet. På vores familieværelser er der badekar, radio/tv med satellit, samt trådløst internet. Hårtørrer kan lånes i receptionen.

Bemærk: maksgrænse på 50 kg i køjesengene.

Businessværelse

Store, lyse og rummelige værelser med behagelig sofagruppe samt spisebord/arbejdsbord. Terrasse med udsigt til vores gårdhave.

Businessværelset består af køleskab, radio/tv med satellit, trådløst internet, samt safe med plads til bærbar computer. 

Businessværelserne har et dejligt badeværelse med både brusebad og badekar. Der er mulighed for at låne hårtørrer i receptionen.

Ferielejligheder

Vores helt nye lejligheder på 45 m2, har en frisk og lys indretning samt har plads til 4 voksne og 3 børn. Lejlighederne er indrettet med dobbeltseng, sovesofa og et værelse med køjeseng med plads til op til 3 børn.

Det nye køkken er udstyret med køleskab, komfur, ovn og emhætte og der forefindes service til 7 personer. Der er eget badeværelse med bruseniche, og lejlighederne har TV med satellit samt gratis trådløst internet.

Alle lejligheder har dejlig udsigt til skoven, hvoraf tre lejligheder ligger på 1. sal samt 3 i stueetagen. De tre på stueplan har ligeledes udgang til en skøn terrasse. Er i flere familier der rejser sammen, er der i nogle af lejlighederne mulighed for connecting doors.

Hotel Marina’s øvrige faciliteter kan benyttes og morgenmad kan tilkøbes i hotellets restaurant. 

De nye skønne lejligheder er en oplagt mulighed for den store familie, og jer der vil slappe af sammen med gode venner og dyrke fællesskabet under samme tag.

Booking