Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

Afstand: 94.92 Km

 | +45 86 39 84 00 |  info@djurssommerland.dk |  www.djurssommerland.dk | 
Tag i Djurs Sommerland, og prøv Danmarks største rutschebaner og over sjove forlystelser for hele familien. Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 9 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til ”Europas Bedste Familiepark 2019” og "Årets Forlystelsespark 2020."

Tigeren – Danmarks største Gyro Swing

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast og aldrig slipper igen? Tigeren i Wild Asia er Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og en højde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også garanti for sjove oplevelser for de fartglade små, når speederen trykkes i bund i Jungle Rally og Safaribussen.

Bondegårdsland – for børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Her venter nemlig intet mindre end 11 forrygende forlystelser. Oplev bl.a. det frie fald fra vandtårnene, jagt høns i rutschebanen, eller snup en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Glæd jer til 11 forrygende forlystelser, hvor alle kan være med.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

På jagt efter mere fart og spænding? Djurs Sommerland byder på adrenalin-sus i absolut verdensklasse. I DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – er der garanti for sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde med benene frit svævende i luften. Eller mærk suset i Juvelen, når I bliver skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane. Vilde vovehalse må heller ikke snyde sig selv for Piraten, der med sin højde på 32 meter og topfart på hele 90 km/t er kåret til én af verdens bedste rutschebaner.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser i Nordens største sommerland

Når I har udforsket de 9 spændende temalande med alle de mange forlystelser, kan I tage en hyggestund i en af parkens mange grønne oaser. I kan også stille sulten i saloonen i det vilde vesten eller i piraternes hemmelige spisekammer. Og glem ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Tag familien med i Djurs Sommerland. Her venter oplevelser til flere dage! Husk I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.

Se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk

#djurssommerland #visitdjursland #visitaarhusregionen

Opdateret af: VisitAarhus, Djursland  | info@visitaarhus.com
Djurs Sommerland Fotograf: Djurs Sommerland Copyright: Djurs Sommerland
Tigeren i Djurs Sommerland Fotograf: Djurs Sommerland Copyright: Djurs Sommerland
Årets 2017 nyhed i Djurs Sommerland Fotograf: Djurs Sommerland Copyright: Djurs Sommerland
Fotograf: Djurs Sommerland Copyright: Djurs Sommerland
Fotograf: Djurs Sommerland Copyright: Djurs Sommerland
Jungle Rally i Djurs Sommerland Fotograf: Djurs Sommerland Copyright: Djurs Sommerland
Piratfisken fra Bondegårdsland i Djurs Sommerland Fotograf: Djurs Sommerland Copyright: Djurs Sommerland
The Wave i kæmpe Vandland i Djurs Sommerland Fotograf: Djurs Sommerland Copyright: Djurs Sommerland
Store halloween-væsener spreder gys og stemning i efterårsferien Fotograf: Djurs Sommerland Copyright: Djurs Sommerland
Fotograf: Djurs Sommerland Copyright: Djurs Sommerland