Hotel Marina i Grenaa ligger på Djurslands næsetip omgivet af skov og strand.

Kursusfaciliteter
Vi har kapacitet til at rumme alt fra små dagsmøder til store konferencer og seminarer. Hotellet råder over 8 mindre mødelokaler med plads til op til 6 eller godt 32 deltagere samt større konferencefaciliteter op til 360 deltagere i stoleopstilling. Alle vores konference- og mødelokaler ligger på 1. sal.

Værelser
I forbindelse med dit arrangement tilbyder vi 79 værelser af forskellig kategori, herunder standardværelse, dobbeltværelse, businessværelse og familieværelse. Alle værelser har eget bad/toilet desuden er der gratis wi-fi på hele hotellets område.

Restaurant
Hotellets restaurant ligger i stueetagen og byder på god veltillavet mad med inspiration fra det italienske og franske køkken.

Øvrige faciliteter
Der er et hyggeligt barområde, som indbyder til socialt samvær efter dagens mødeaktivitet. Desuden er der fitnessrum, solarium og et dejligt wellnessområde med pool, spabad, sauna og mulighed for dampbad og massage. Nyd en dejlig gåtur ved stranden eller i skoven eller lej mountainbikes.

Kontakt os
Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 8632 2500 eller info(at)hotel-marina.dk for at høre nærmere om vores kursuspakker, kursusfaciliteter og øvrige spørgsmål.

Pris pr. person kr. 435,-

Læs mere

Pris pr. person kr. 365,-

Læs mere

Pris pr. person fra kr. 1095,-

Læs mere

Pris pr. person fra kr. 1.390,-

Læs mere

Konference

Møde- og kursuslokaler på Hotel Marina


This page can found at: https://www.hotel-marina.dk/moeder/ Udskrevet kl. 12:56 - mandag d. 20. maj 2019