Velkommen

til Hotel Marina

Oplev den maritime stemning på Hotel Marina i Grenå. Hotellet er beliggende på kystvejen tæt ved Grenå havn og med direkte udsigt over Kattegat og tæt adgang til en række af Danmarks bedste badestrande. 

Hotellet består af 79 værelser af forskellige kategori til både børnefamilier, par og forretningsfolk. Alle værelser er lyse og velindrettede i varme maritime farver med komfortable møbler. Desuden består Hotel Marina af en hyggelig restaurant, hvor der serveres lækker og veltilberedt mad.

Som gæst på Hotel Marina har du fri adgang til vores faciliteter, herunder en lækker wellness-afdeling med bl.a. swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi, hvilerum, fitnesscenter, legerum, aktivitetsrum, samt hyggeligt barområde. Der er desuden mulighed for leje af spakabine for 2 personer. 

Der er rig mulighed for aktiviteter og gode oplevelser for vores gæster. Du kan eksempelvis gå en tur langs stranden, besøge Grenås hyggelige bymidte, spille 18 huller på golfbanen eller læne dig tilbage og nyd hotellets lækre wellness-afdeling og lav "ingenting".

Med kapacitet til op til 400 personer har hotellets mødelokaler fleksibilitet til at imødekomme alt fra små dagsmøder til store konferencer, årlige kongresser og receptioner. Ud over vores konferencelokaler, som er beliggende på 1. sal, råder hotellet over 8 mindre mødelokaler til det intime møde med færre deltagere.

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Vi tilbyder gratis parkering lige uden for døren.

Vi glæder os til at tage imod dig på Hotel Marina.

Lej en bil fra kr. 249,- pr. dag
Leje af autostol kr. 49,- pr. dag

Fasanvej 40, DK-8500 Grenaa
www.one2move.dk

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)
(*)