Attraktioner

Inspiration til lokale attraktioner

Oplev Kattegatcentret - Danmarks Hajcenter - og kom ned under havets overflade. Kattegatcentret er hjemsted for mere end 250 farvestrålende og forunderlige havdyr. 

Centret byder på oplevelser for både store og små. Du kan bl.a. se sælerne blive fodret, bestille et prøvedyk, se film eller fange dagens største krabbe. 

Lej en mountainbike på Hotel Marina eller tag din egen med og kør på MTB-ruten i Grenaa Plantage. Ruten er flad, men de 23km er intensive og kræver 100% koncentration. Her er ingen afslappende grusstier eller lange nedkørsler, hvor kroppen kan hvile.

Ruten er et langt singletrack, og er meget teknisk og fysisk krævende. Ruten indeholder en masse små sjove broer og udfordrende forhindringer i forskellige sværhedsgrader, mange korte stejle op- og nedkørsler og et utal af skarpe sving og kurver.

Knap 25 km fra Hotel Marina finder du Skandinaviens største forlystelsespark - Djurs sommerland. Her finder du bl.a. Danmarks længste rutsjebane, et kæmpe stort vandland, gode legepladser, samt en lang række øvrige forlystelser til enhver smag.

Nordens største samling af forbrændingsmotorer. Hovedparten af maskinerne er restaurerede, med henblik på at kunne fremvises i drift. Samlingerne er af internationale klasse, og mere end hundrede motorproducenter er repræsenteret på 2100 kvadratmeter udstillingsarealer.

Fregatten Jylland er Danmarks længste træskib. Bliv klogere på fregattens historie og den danske kulturarv med et besøg på Fregatmuseet. I kan også tage på skattejagt, kravle op i masten og meget mere. Og hver dag er der kanonaffyring. 

Besøg Ebeltoft Ree Park Safari, som byder på oplevelser og aktiviteter blandt dyr fra 5 kontinenter. Tag eksempelvis på Land Rover Safari, se det store fugleskow, se geparderne blive fodret, ride på kameler og meget mere.

Nationalpark Mols Bjerge er et naturrige i smukke omgivelser med store skove, heder, søer, hav- og kystområder. Nationalparken har mange seværdigheder at byde på. 

Besøg nationalparkens hjemmeside.

Djursland Museum er et lokalhistorisk museum med oldsager i sten, bronze, jern og træ samt mønter, legetøj, værktøj, tekstiler og våben. Museet har til huse i en tidligere købmandsgård.

Smukt placeret på det bakkede Djursland ligger Gammel Estrup - en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Nyd de pragtfulde sale, hvor adelen dansede og festede, og gå på opdagelse i de elegante gemakker og enkle værelser, hvor slægten Scheel og deres tjenestefolk levede deres private liv igennem 600 år.

Dansk Landbrugsmuseum giver et lærerigt og børnevenligt indblik i hele landbrugets historie fra bondestenalderen til i dag. Dansk Landbrugsmuseum er det nationale museum for landbruget, landbrugets følgeindustrier, fødevarer og måltidet. Museet ligger side om side med Gammel Estrup, har fælles billetsalg men er ellers en selvstændig institution.

Kirken ligger på Torvet i Grenaa og stammer helt tilbage fra år 1300. Tårn og våbenhus kom til ca. 100 år senere, og i reformationstiden i midten af 1500-tallet blev sideskibet bygget. Kirken er bygget i gotisk stil og er blevet gennemrestaureret i 2001. Den har ved samme lejlighed fået et af Nordeuropas bedste orgler og klokkespillet med 42 bronzeklokker.

Kom og se ting og sager om f.eks. Beatles, Rolling Stones, Jørgen de Mylius, Elvis, Abba, Queen, Sweet, Michael Jackson, Hitmakers, Gasolin, Walkers, Tøsedrengene, Aqua, EyeQ og 'alle de andre' fra ind- og udland. Se datidens ungdomstøj, film- og koncertplakater, plader, ungdomsbøger, popblade, musikudstyr, ting fra teenageværelserne, ungdomsoprør, hippier, provoer, om kærlighedslivet og meget mere.

Strande og natur

Hotel Marina ligger i naturskønne omgivelser med kort afstand til nogle af Danmarks bedste strande. Tag en dukkert i det kølige vand eller gå en tur langs stranden og nyd eksempelvis den smukke solnedgang.

Området uden for Grenå består af moser og søer og udgør et vigtigt levested for fugle, frøer og insekter. Vandløbet Grenåen løber gennem Grenå by og udmunder ved lystbådehavnen.

Besøg vores behagelige og afslappende wellness-afdeling på Hotel Marina, hvor du som hotelgæst frit kan benytte vores swimming pool, dampbad, spa og sauna. 

Læs mere

Elsker du at spille golf, er der også rig mulighed for dette. I området finder du golfbaner for enhver smag og handicap, hvilket giver dig rig mulighed for nye udfordringer og oplevelser.

Danske Hoteller A/S har lavet en række greenfeeaftaler med golfklubber. 

Læs mere

Shopping i Grenå

I Grenås gågader er der rig mulighed for shopping og/eller besøge Grenås hyggelige bymidte. Grenå har været købstad siden 1445 og er i dag Djurslands største handelsby med alle typer specialforretninger og supermarkeder. Tre gågader mødes på Torvet, hvor der i godt vejr er udendørs servering.

Området

Hotel Marina ligger 50 meter fra en af Danmarks bedste badestrande. Grenaa strand er en 5 km lang sandstrand med dejlige klitter og kørestolsegnet badebro.

Grenaa Marina ligger i gåafstand  - en hyggelig lystbådehavn, hvor du også finder forlystelsesparken Kattegatcentret med over 250 havdyr.

Hotellet har en dejlig terrasse med kig til klitterne og fra hotellets 1. sal er der udsigt til havet, stranden og Grenaa Marina.