Grupper

Hotel Marina tilbyder gruppepriser

Oplev den maritime stemning på Hotel Marina i Grenå. Hotellet er beliggende på kystvejen tæt ved Grenaa Havn og i gåafstand til en af Danmarks bedste badestrande.

Hotellet består af 79 værelser af forskellige kategori til både børnefamilier, par og forretningsfolk. Alle værelser er lyse og velindrettede i varme maritime farver med komfortable møbler. Desuden består Hotel Marina af en hyggelig restaurant, som serverer lækker og veltillavet mad. Hotellet har også wellness-afdeling med fri adgang til swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi og hvilerum. Der er desuden mulighed for leje af spakabine for 2 personer og tilkøb af flere typer massage og terapi.

Grenaa har været købstad siden 1445 og er i dag Djurslands største handelsby med alle typer specialforretninger og supermarkeder. Grenaa og omegn har flere gode attraktioner. I gåafstand fra Hotel Marina ligger Kattegatcentret, hvor man kan komme i nærkontakt med tropiske hajer.

For historie- og mekanikinteresserede er der både Museum Østjylland Grenaa samt Dansk Motorsamling. Ca. en halv times kørsel fra Grenaa er der både Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark og herregården Gl. Estrup. I området omkring Mols og Ebeltoft er der desuden Nationalpark Molsbjerge, Ree Park Safari, Fregatten Jylland og det nye museum, Memory Lane Rockmuseum, med fokus på musik - og ungdomsliv fra 1950erne til i dag. Museet har til huse på Fuglsøcentret ved Knebel på Mols.

Du finder vores generelle betingelser og afbestillingsregler her

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)