Menukort

Friske råvarer og høj kvalitet

  • Forret

    Græskar Creme Suppe
    Flødelegeret græskar creme suppe med sprød bacon og ristede græskar kerner
    68,00 DKK
    Marineret Tiger rejer
    Chili og hviidløgs- marinerede tiger rejer anrettet med spæde af friske salater og krydderurte-dressing
    78,00 DKK
    Grillet Friske Tun
    Grillet tun tilsmagt med lime og soyasauce, serveret med dagens spændende salat
    84,00 DKK

    Hovedret

    Varmrøget laks
    Honningbagte let røget laks anrettet på sauteret friske grønsager estragon creme
    168,00 DKK
    Marineret Andebryst
    Ingefær og hvidløgs-marinerede andebryst med dagen friske garniture
    175,00 DKK
    Velhængt steak af oksefilet
    serveret med frisk blandet salat, pebersauce og pommes frittes
    250g kr. 258,-
    300g kr. 308,-
    350g kr. 358,-

    Dessert

    Is coupé
    3 kugleis efter valg, serveret med flødeskum, frisk frugt og chokoladesauce
    58,00 DKK
    Kage Louise
    Fromage af hvid chokolade tilsmagt med appelsin serveret med solbær sorbet.
    68,00 DKK
    Mandel tærte
    Mandel tærte serveret med syrnet fløde
    68,00 DKK
  • Hvide og røde kryddersild med karryssalat
    Halv æg med mayonnaise og rejer
    Chili- og hvidløgsmarinerede tigerrejer
    Røgede pil-selv-rejer med dijonnaise
    Paneret rødspættefilet med citron og remoulade
    Hvidvinsdampede blåmuslinger med ingefær
    Lime-gravad laks med grøntsager i sennepslage
    Honningbagt varmrøget laks
    Rosastegt oksecuvette med flødepeberrod
    Rosmarin-citronmarineret lammekølle med hvidløg
    Farseret kyllingebryst med langtidsbagte rodfrugter
    Flødekartofler med hvidløg
    Mixsalat med friske grøntsager
    Pastasalat med pesto samt ristede nødder
    Couscous med tørrede frugter samt friske urter
    Ostefad med druer
    Rabarbertrifli

     Pris pr. person kr. 198,-
     Børn fra 3-12 kun kr. 99,-

Åbningstider

Restauranten er åben
hver dag fra kl. 18:00 - 21:00